Møt Klart Vann på Nor-Fishing i august

Klart Vann AS er en løsningsorientert og innovativ samarbeidspartner, utvikler og lagerførende leverandør av vannbehandlingsprodukter, løsninger og komplette systemer.

Klart Vann AS er et nytt medlem i Smart Water Cluster. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere alle og vil her gi en kort introduksjon av oss selv og fortelle litt om hva vi har med oss på Nor-Fishing 2016 messen som går av stabelen i Trondheim 16-19 august.

Klart Vann AS er en løsningsorientert og innovativ samarbeidspartner, utvikler og lagerførende leverandør av vannbehandlingsprodukter, løsninger og komplette systemer. Vi ble etablert i 2006 og våre trivelige ansatte har faglig høy kompetanse med inntil 25 års erfaring i vannbehandling.

Våre produkter og løsninger er valgt med omhu, ut fra krav om høy teknologisk kvalitet og faglig trygghet. Vi har den erfaringen og kunnskapen du trenger for i samarbeid å velge riktig løsning til ditt behov. Våre produkter, prosjekter og tjenester ytes innen drikkevann, prosesser, industri, næringsmiddel, sykehus, varme og kjøleanlegg, badeanlegg, fiskeoppdrett og skipsindustrien.

AFM® – Unik Bio-Resistant Aktivert Filter Media
AFM® erstatter sand i alle filtrerings applikasjoner. Den er laget av en bestemt glasstype og behandlet for å oppnå en optimal partikkelstørrelse og form. Glasset aktiveres for å øke overflatearealet til mer enn 300 ganger så stort som knust glass eller sand. Vi mener AFM® tilbyr en revolusjonerende endring ved at ytelsesforbedringen er 30% over sand. AFM® inneholder metalloksid-katalysatorer som dissosierer oksygen og vann og skaper en sone med høyt oksidasjonspotensial, noe som hindrer bakterier fra å vokse på overflaten av AFM®. I tillegg har den store aktiverte overflaten en sterk negativ ladning for adsorpsjon av sub-mikron-partikler og oppløste organiske molekyler. Dette gjør AFM® mye bedre enn noen andre filtrerende medier på markedet.

Dryden Aqua Diffusorer
Dryden diffusorer er de mest robuste og allsidige diffusorsystemer som er kommersielt tilgjengelig. Vi mener at fin boble diffusjon er mer effektiv enn grov boble diffusjon. Fin boble diffusjon gir en større innmiksing og effektiv lufting (opp til 5 ganger mer effektive). Vi kjenner ikke til noen andre fine boblespreder som kan måle seg med ytelsen til Dryden Aqua diffusor. Diffusorene er av semi-fleksibel konstruksjon, 32 mm i diameter og av variabel lengde opptil 3 meter avhengig av kapasitetsbehovet for luft, oksygen eller karbondioksid tilførsel. Diffusorene har sin egen ballast, og vil derfor holde seg på bunnen av luftetanken uten behov for å legge til ekstra ballast eller for å feste dem til fundamentet. Dette gjør våre diffusorer veldig enkle og raske å installere. Dryden diffusorer er perfekt for kar, tanker, laguner eller tilpasset til behovet.

Adresse: Nikkelveien 10, 4313 Sandnes – Telefon 47 65 66 00 – E-post [email protected]www.klart-vann.no

Tekst: Klart Vann
Klart Vann ansatte