SWCC deltar på IFAT ENTSORGA

Smart Water Communities Cluster inviterer klyngebedriftene til deltakelse og fullspekket opplegg, 7.-11. mai 2012!

IFAT er verdens ledende messe for vann, spillvann, søppel og råstoff management. Smart Water Communities Cluster inviterer klyngebedriftene til deltakelse og fullspekket opplegg, 7.-11. mai 2012!

I 2012 arrangeres IFAT for 19. gang. Rundt 110.000 fagbesøkende fra 186 forskjellige land og 2.730 utstillere fra hele verden deltok på messen i München 2010. IFAT er et opplagt møtested for de fremste profesjonelle europeiske aktørene. SWCC vil sammen med Vannklyngen på Østlandet og Innovasjon Norge organisere et fullspekket opplegg, skreddersydd for deltagerbedriftene.

Hovedsponsor og organisator for deltakelsen er Innovasjon Norge. Deres foreløpige businesspakke for klyngebedriftene ser du HER. Pakken omfatter blant annet et reservert areal på ca 90 m2 inne på messeområdet, messedeltakelse inkludert adgangskort for to personer, opplegg for frokostseminar, matchmaking mellom bedrifter, workshop og bedriftspresentasjoner, fellesmiddag for 2 personer fra hver bedrift etc.

Vi oppfordret alle med interesse for en slik deltagelse om å melde tilbake til prosjektleder for SWCC så raskt som mulig, slik at vi kan lodde stemningen (se kontaktinfo øverst på siden). Det er allerede bestilt 40 hotellrom til fordeling på de to klyngene.

Vannklyngen planlegger å reise ned tidlig mandag og ta kveldsfly hjem onsdagen. Hva vi gjør i SWCC får vi diskutere etterhvert.

Pris? Prisen vil være avhengig av antall deltagere. Det antas 3000,- Euro (ca 24.000, -NOK) for deltagelse med to personer. Dette er basert på 10 deltagerbedrifter. I tillegg kommer egne kostnader til reise og opphold.

Spørsmål kan rettes til prosjektleder i SWCC, Marianne Brøttem (47910699), eller Arne Borgersen i Innovasjon Norge (911 23 143).